Soma Uplifting – kasvojen hieronta

SOMA UPLIFTING -KASVOJENHIERONNAN ESITTELY

JOKAINEN TARVITSEE KASVOJEN JA OLOTILAN KOHOTUSTA

Jokainen tarvitsee kasvojen ja olotilan kohotusta. Soma Uplifting -kasvojen hieronta tekee sen! Se sopii sekä naisille että miehille. Hoito julkaistiin tammikuussa 2015. Tänä päivänä se on saavuttanut suurta suosiota lisähoitona monen hoitoalan ammattilaisen palvelutarjonnassa.

Hieronnan palvelumahdollisuudet ovat rajattomat 

Hoitaja voi rakentaa Soma Uplifting -kasvojen hieronnasta monipuolisen kokonaisuuden omaan palvelutarjontaansa. Se tehostaa myös loistavana lisänä koneellisia kasvohoitoja.

Soma Uplifting -kasvojen hierontaa voi tehdä myös yksittäishoitona vaikkapa meikin päälle. Se ei sotke kampausta eikä meikiä! Soma Uplifting -hieronta on suosittu hoito asiakasjuhlissa, messuilla tai pikaisena kohennuksena keskellä arkea.

Se on upea lisä myös kokovartalohierontoihin tai kampaajille hiusvärien vaikutuksen aikana, maskeeraajille upea palvelu ennen meikin tekoa. Väliaineita ei tarvita!

Soma Uplifting -kasvojen hieronta kohottaa ja kiinteyttää kasvoja, hehkeyttää ihoa ja tarjoaa kokonaisvaltaisen hyvinvointielämyksen. Se saa kasvosi hymyilemään.

Miten hoito tehdään

Tehokkaassa Soma Uplifting -kasvojen hieronnassa käydään läpi napakoilla sormipyöritysliikkeillä ja sormipainalluksilla kasvot, kaula, rinta-alue ja pää. Hoito kiinteyttää kasvoja, heleyttää ihoa, voimauttaa mieltä ja koko kehoa. Hieronta lisää myös lihaskudosten kimmoisuutta ja niiden aineenvaihduntaa. 

Miksi kasvot tarvitsevat lihashuoltoa

Kasvojen ja kaulan alueella on yli 50 lihasta. Nykyinen kiireinen elämänrytmi lisää myös kasvojen lihaksiin, kaulaan ja hartioihin kireyttä ja erilaisia jännitystiloja. Kun energian, hapen ja ravinteiden liikkuminen estyy, vähenee myös kasvolihasten liikkuvuus, ilmeikkyys ja ihon heleys.

Miten hoito vaikuttaa

Soma-sana tarkoittaa elämän eliksiiriä, elämän energiaa, jota Soma Uplifting –kasvohieronta aktivoi.

Hoitotuloksia

– kasvolihasten kireys ja jännitystilat vähentyvät
– lihasten kimmoisuus ja aineenvaihdunta paranee hoitoalueella
– kasvolihakset vahvistuvat ja kiinteytyvät
– kasvojen väri tasoittuu ja kirkastuu
– rasitus silmien alueella vähenee
– turvotus pienenee hoitoalueella
– päänahan kireys helpottuu
– päänsärky lievittyy
– hidastaa iän tuomia muutoksia
– iho näyttää nuorekkaammalta
– voimauttaa ja energisoi ihoa, mieltä ja koko kehoa
– kohottaa kasvoja ja olotilaa
– saa kasvot hymyilemään 

Tavataan Soma Uplifting -kasvojen hieronnan koulutuksessa!

Lämpimästi tervetuloa!
Satu-Aamu Kangas

SKY-yo-ekokosmetologi sekä Soma Uplifting -konseptin kehittäjä ja kouluttaja