Tervetuloa

TERVETULOA SOMA UPLIFTING -SIVUSTOLLE

Upeaa, että tulit Soma Uplifting -sivuille!

Soma Uplifting -konsepti syntyi väliaineettomasta kasvoja ja olotilaa kohottavasta hierontatekniikasta, jonka kehitti vuodesta 1999 asti kauneudenhoitoalla toiminut ja kohottaviin hoitoihin ja hierontoihin erikoistunut SKY-yo-ekokosmetologi ja kouluttaja Satu-Aamu Kangas.

Soma Uplifting -kasvojen hieronta julkaistiin tammikuussa 2015. Tänä päivänä se on saavuttanut suurta suosiota lisähoitona monen hoitoalan ammattilaisen palvelutarjonnassa. Jokainen tarvitsee kasvojen ja olotilan kohotusta, Soma Uplifting tekee sen!

Soma Uplifting -konsepti laajentui  elokuussa 2021, jolloin julkaistiin Olotilaa kohottavat Soma Uplifting -kortit. Samaan aikaan ilmestyneessä Luontaisterveys-lehdessä, 6/21, on luettavissa hyvä kahden sivun artikkeli  Olotilaa Kohottavista Soma Uplifting -korteista.
(Tarkemmin ko. lehtijutusta Mediassa-sivulla)

Soma Uplifting -korttipakassa on yhteensä 44 yksilöllistä upean värikästä helppolukuista läsnäoloharjoitus-,  viesti- ja voimasana-korttia. Soma Uplifting -kortit sopivat niin yksityishenkilölle kuin ammattilaisenkin käyttöön olotilaa kohottavana hengähdyshetkenä, kun sitä tarvitset. Hyvää olemisen tilaa!

Soma tarkoittaa elämän energiaa, elämän eliksiiriä, mystistä kukkaa, mitä Soma Uplifting aktivoi Soma loistaa meidän jokaisen sisällä terälehdet avoimena elämänilolle ja kiitollisuudelle.

Iloisin tervehdyksin Satu-Aamu Kangas

SKY-yo-ekokosmetologi sekä Soma Uplifting -konseptin kehittäjä ja kouluttaja