Tervetuloa

TERVETULOA SOMA UPLIFTING-KASVOJEN HIERONNAN SIVUSTOLLE

Soma Uplifting syntyi kasvoja ja olotilaa kohottavasta hierontatekniikasta, jonka kehitti vuodesta 1999 asti kauneudenhoitoalla toiminut ja kohottaviin hoitoihin ja hierontoihin erikoistunut SKY-yo-ekokosmetologi ja kouluttaja Satu-Aamu Kangas.

Soma tarkoittaa elämän eliksiiriä, jota Soma Uplifting kohottaa. Soma Uplifting -kasvojen hieronta julkaistiin tammikuussa 2015. Tänä päivänä se on saavuttanut suurta suosiota lisähoitona monen hoitoalan ammattilaisen palvelutarjonnassa. Jokainen tarvitsee kasvojen ja olotilan kohotusta, Soma Uplifting tekee sen!

JOKAINEN TARVITSEE KASVOJEN JA OLOTILAN KOHOTUSTA

Jokainen tarvitsee kasvojen ja olotilan kohotusta. Soma Uplifting -kasvojen hieronta tekee sen! Se sopii sekä naisille että miehille. Hoitaja saa siitä arvokkaan lisähoidon omaan palvelutarjontaan. Hoito tehostaa esimerkiksi  myös koneellisia kasvohoitoja.

Soma Uplifting -kasvojen hieronan voi tehdä myös yksittäishoitona vaikkapa meikin päälle. Se ei sotke kampausta eikä meikkiä! Soma Uplifting -hieronta on suosittu hoito asiakasjuhlissa, messuilla tai pikaisena kohennuksena keskellä arkea.

Se on upea lisähoito myös kokovartalohierontoihin tai kampaajille hiusvärien vaikutuksen aikana, maskeeraajille upea palvelu ennen meikin tekoa. Väliaineita ei tarvita! Soma Uplifting -kasvojen hieronnan palvelumahdollisuudet ovat rajattomat. 

Tavataan Soma Uplifting -kasvojen hieronnan koulutuksessa!

Lämpimästi tervetuloa!
Satu-Aamu Kangas

SOMA UPLIFTING -KASVOJEN HIERONTA

MEDIASSA

KOULUTETUT SOMA UPLIFTING-HOITAJAT